MASTIX A BŘI MEDVĚDI

Dvojkoncert zcela jedinečných hudebních těles Klicperova divadla v Hradci Králové!



MASTIX

Zábavová a hlavně zábavná kapela složená (nejen) z herců Klicperova divadla vás chytne a nepustí! Stejně jako lepidlo na kníry a paruky, po kterém je pojmenovaná! Mastix je to jediné, co potřebujete! Nabízí nepřeberné hudební spektrum od country, přes punk, disko, šanson až po funky! A především skvělé povyražení a nekončící show plnou písní z inscenací divadla i mimo něj! Kapela, kterou nepřeslechnete!


sestava Isabela Smečková Bencová (zpěv), David Smečka (zpěv, kytara), Jan Vápeník (zpěv, kytara), Jan Sklenář (zpěv, basová kytara), Jakub Tvrdík (zpěv a mj. fagot), Pavlína Štorková (zpěv, trubka), Marta Zaoralová (housle), Magdalena Ebba Pavlíčková (saxofon), Martin Sedláček (zpěv, klávesy), Ctirad Tomis (bicí), Matěj Anděl (perkuse) a herci Klicperova divadla



BŘI MEDVĚDI

Proslulé fláky Honzy a Františka – legendárních představitelů českého folkového, country a trampského stylu – poprvé rozezní festival Dream Factory Ostrava! Vezměte petrolejky, stánky na levnou krásu opět otvírají! A pokud na Hlubině zůstane na kameni kámen, čeká vás super tulácký ráno! Medvědí bratři, muži s nádhernými hlasy, krásně zahrají na své nástroje! Nebe modrý ještě smysl má!


do strun svých kytar hrábnou Jan Sklenář (Jan) a Jan Vápeník (František)


předpokládaná délka koncertu: 60 minut

replik breitling replik rolex